Αυξήστε την ερωτική επιθυμία…με ρόδι!

making love

Άκρως αφροδισιακό αποδεικνύεται….το ρόδι. Εάν θέλετε να αυξήσετε λοιπόν την ερωτική σας επιθυμία – η του,της συντρόφου σας – πείτε χυμό ροδιού! Σύμφωνα με τελευταία έρευνα η κατανάλωση χυμού ροδιού καθημερινά, αυξάνει κατακόρυφα την τεστοστερόνη.

 

Η μελέτη του Πανεπιστημίου Queen Margaret, απέδειξε ότι ένα ποτήρι χυμός ροδιού καθημερινά, αύξησε κατακόρυφα σε γυναίκες και άνδρες την ερωτική επιθυμία.

 

Μέσα στις δύο εβδομάδες διάρκειας της έρευνας των εθελοντών, όλοι παρουσίασαν αύξηση της τεστοστερόνης στο αίμα τους και ταυτόχρονα κατακόρυφη αύξηση στην ερωτική επιθυμία τους. Συγκεκριμένα οι αυξήσεις της τεστοστερόνης κυμάνθηκαν από 16% έως 30%. Παράλληλα είναι αξιοσημείωτο ότι αρτηριακή πίεση των εθελοντών μειώθηκε σημαντικά.

 

Η κατανάλωση ροδιού είχε θετική επίδραση και στην ψυχική υγεία των εθελοντών, αφού τα θετικά τους συναισθήματα εντάθηκαν, ενώ τα αρνητικά αμβλύνθηκαν. Έτσι, βελτιώθηκε η ψυχική τους διάθεση αλλά και η μνήμη τους, ενώ ένιωθαν λιγότερο στρες.

 

Όπως φαίνεται, το ρόδι είναι πολύ ωφέλιμο! Ανάμεσα σε άλλα ενισχύει τα οστά και τους μυς στις γυναίκες, ενώ σε παλαιότερες έρευνες έχει αποδειχθεί ότι χάρη στις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει, προστατεύει από την καρδιοπάθεια και ωφελεί την κυκλοφορία του αίματος.

 

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a