Σοκ: 12χρονα παιδιά στη Βρετανία πρωταγωνιστούν στις δικές τους ταινίες πορνό!

 61224475_jex_1449115_de27-1

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι γεγονός… Ένα στα δέκα παιδιά ηλικίας 12 έως 13 ετών στη Βρετανία έχουν βιντεοσκοπήσει ή έχουν πρωταγωνιστεί σε πορνό που «γύρισε» η παρέα τους!


 

Αυτά τα στοιχεία σοκ αποκαλύπτει μελέτη της βρετανικής Εθνικής Εταιρείας για την Πρόληψη της Βαναυσότητας στα Παιδιά (NSPCC), στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 700 παιδιά.

 

Σύμφωνα με την έρευνα, το 10% των παιδιών αυτών των ηλικιακών ομάδων ανησυχούν πως είναι εθισμένα στο πορνό, ενώ το 20% έχουν δει εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου που τα έχουν σοκάρει ή τα έκαναν να νιώσουν αηδία.

 

Όπως εξήγησε η ιδρύτρια της Γραμμής Παιδιών ChildLine της NSPCC, ακόμα και παιδιά ηλικίας 11 ετών έχουν επικοινωνήσει με αυτήν για να συζητήσουν θέματα πορνογραφίας. «Οι έφηβοι κάνουν ολοένα συχνότερα αναζητήσεις στο Ίντερνετ για να ενημερωθούν για το σεξ και τις σχέσεις και συχνά πέφτουν πάνω σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, οι οποίες σαφέστατα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον ψυχισμό τους», είπε η κυρία Έσθερ Ράντζεν.

 

«Ειδικά τα κορίτσια μάς λένε ότι νομίζουν πως πρέπει να μοιάζουν και να συμπεριφέρονται όπως οι πορνοστάρ για να αρέσουν στα συνομήλικά τους αγόρια», επισημαίνει.

 

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a