Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για γιορτή των ερωτευμένων;

couple kissing_1350795c

Νομίζετε ότι πρέπει να ξοδευτείτε για να ευχαριστήσετε την καλή σας ή τον καλό σας; Οι απαντήσεις που έδωσαν ζευγάρια σε βρετανική δημοσκόπηση, θα σας εκπλήξουν…


Ένα φιλί και λουλούδια είναι το καλύτερο δώρο αγάπης για τις γυναίκες. Οι άντρες θα είναι ευτυχισμένοι με ένα φιλί και ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ σχεδόν ένας στους δέκα δεν θα έλεγε «όχι» στα λουλούδια.

Αναλυτικότερα, στη μελέτη έλαβαν μέρος 5.000 άνδρες και γυναίκες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δήλωσαν πως ένα φιλί είναι το πιο σημαντικό δώρο, ενώ για το 65% των γυναικών επόμενο καλύτερο δώρο είναι τα λουλούδια.

Το 63% των γυναικών και το 58% των ανδρών είπαν ότι είναι πολύτιμο ένα θερμό, γεμάτο αγάπη μήνυμα στο κινητό, ενώ το 84% των ανδρών είπαν ότι ιδιαίτερα σημαντικό δώρο γι’ αυτούς είναι ένα ρομαντικό δείπνο με την καλή τους - με το 73% να προτιμούν να γίνει στο σπίτι, με τη σύντροφό τους να έχει μαγειρέψει ειδικά γι’ αυτούς.

Στην ίδια έρευνα, αποκαλύφθηκε πως ένας στους δέκα άντρες αγοράζουν «αναγκαστικά» δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διότι αυτό περιμένει η σύντροφός τους.

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a