Η άνοιξη….ανεβάζει την ψυχολογία μας!

anoiksi

Ευχάριστη διάθεση, ανεβασμένη ψυχολογία, θετικές σκέψεις….κι όλα αυτά εξαιτίας του ερχομού της καλύτερης – για τους περισσότερους – εποχής του χρόνου. Η άνοιξη έφτασε και έχει φυσική και ψυχολογική επίδραση στη ζωή μας!

 

Για τους περισσότερους την άνοιξη δημιουργούνται συναισθήματα χαράς και διάθεση εκτόνωσης και διασκέδασης. Βγαίνουμε περισσότερο έξω, κάνουμε περισσότερες βόλτες, ασχολούμαστε περισσότερο με τον εαυτό μας, ασχολούμαστε με τον κήπο ή τις γλάστρες μας, κάνουμε αλλαγές στο σπίτι κλπ.

 

Μάλιστα, επειδή γυναίκες και άνδρες, κυρίως γυναίκες όμως, θέλουν αλλαγή στην εμφάνισή τους, προσπαθούν να χάσουν βάρος, να ανανεωθούν με ένα άλλο χτένισμα, άλλο χρώμα στα μαλλιά, ένα καλό μανικιούρ, αλλά και να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους. Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, ανεβαίνει μαζί της και η σεξουαλική μας διάθεση και ο ερωτισμός. Τα λιγότερα και πιο ελαφριά ρούχα, δίνουν περισσότερα οπτικά ερεθίσματα που αυξάνουν την πρόκληση.

 

Η άνοιξη ήρθε και οι περισσότεροι αισθάνονται πολύ καλύτερα… Παρά τα όσα προβλήματα των καιρών, αφήστε στην άκρη τις έννοιες, χαρείτε με απλά πράγματα και μην χάνετε ποτέ την ελπίδα και την αισιοδοξία σας!

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a