Στα 67 τα θύματα του ιού της γρίπης - Τι συνιστά το ΚΕΕΛΠΝΟ

gripi

Δύο ακόμη άνθρωποι προστέθηκαν την Παρασκευή στα θύματα του ιού της γρίπης, ανεβάζοντας σε 67 τον αριθμό των θανάτων από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.


 

Η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα που έχει εισέλθει σε περίοδο αυξημένης κυκλοφορίας από τον Ιανουάριο του 2014, βρίσκεται ακόμη σε υψηλά επίπεδα, με το ΚΕΕΛΠΝΟ συνιστά την έγκαιρη χορήγηση αντι-ιικών σε ασθενείς με σοβαρή συμπτωματολογία ανεξαρτήτως παραγόντων κινδύνου για επιπλοκές από τη γρίπη, χωρίς να είναι αναγκαία η εργαστηριακή επιβεβαίωσή της.

 

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, στην πλειοψηφία τους τα θύματα έπασχαν από υποκείμενο νόσημα και δεν είχαν εμβολιαστεί. Σημειώνεται ότι σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 63 άτομα.

 

Ο αστικός μύθος θέλει τις μικρότερες σε ηλικία γυναίκες να θέλουν περισσότερο σεξ, από εκείνες που φτάνουν στην τέταρτη ή και την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε ότι συμβαίνει. Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, ακόμη και κοντά στην εμμηνόπαυση να είναι, τόσο περισσότερο σεξ θέλει.

 

 

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a