Γιόγκα….ολόγυμνοι!

yoga nakes

Τρελή νέα μόδα που έρχεται από τη Νέα Υόρκη: γιόγκα χωρίς ρούχα! Κι αυτό γιατί οι δάσκαλοι υποστηρίζουν ότι η γύμνια τους φέρνει πιο κοντά με το σώμα τους και ότι τους απαλλάσει από τα αρνητικά συναισθήματα.


 

«Όταν είμαστε γυμνοί, είναι σαν να είμαστε όλοι το ίδιο. Το να κάνεις πρακτική στη γιόγκα γυμνός σε απαλλάσσει από αρνητικά συναισθήματα για το σώμα σου και σου επιτρέπει να είναι πιο δεκτικός και πιο βαθιά συνδεδεμένος με τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου», λέει η Βανέσα Κένεντι που κάνει γιόγκα ολόγυμνη.

Εάν θέλετε να κάνετε γυμνοί γιόγκα, τότε πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι την Αμερική. Προς το παρόν στούντιο με μαθήματα γυμνής γιόγκα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και κάθε μάθημα κοστίζει 25 δολάρια. Υπάρχουν τμήματα ανδρών, γυναικών αλλά και μεικτά, ενώ όποιος αποφασίσει να συμμετέχει πρέπει να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα τραβήξει φωτογραφίες ή βίντεο και ότι δεν θα έρθει σε σεξουαλική επαφή με κάποιον από τους συμμαθητές του, ούτε θα παρενοχλήσει κάποιον από αυτούς. Εάν κάποιος παραβεί τους συγκεκριμένους όρους, τότε αποβάλλεται από το μάθημα. 

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a