Ψηλός ή χαμηλού αναστήματος; Ποιος άνδρας γίνεται καλύτερος σύζυγος;

Married-couple

Εάν θέλετε έναν καλό σύζυγο, τότε καλύτερα να επιλέξετε έναν άνδρα χαμηλού αναστήματος αφού οι πιο κοντοί άνδρες φαίνεται να έχουν λιγότερες πιθανότητες να φτάσουν σε διαζύγιο!


 

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν κοινωνιολόγοι του Πανεπιστήμιου της Νέας Υόρκης που πραγματοποίησαν έρευνα, θέλοντας να διαπιστώσουν ποιοι άνδρες είναι οι καλύτεροι στο γάμο.

Τα συμπεράσματα της μελέτης είναι άκρως εντυπωσιακά: το ύψος επηρεάζει τη λειτουργία της σχέσης, καθώς και την σταθερότητά της, ενώ τα ποσοστά διαζυγίων στους κοντούς άνδρες είναι σημαντικά χαμηλότερα από εκείνα των ανδρών με μέτριο ή μεγάλο ύψος.

Οι ψηλοί, πιο γοητευτικοί άντρες τείνουν να έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους και να βγαίνουν περισσότερα ραντεβού. Κατά συνέπεια, είναι πιο επιρρεπείς σε εξωσυζυγικές σχέσεις που θα μπορούσαν να απειλήσουν την τον γάμο τους.

Αντιθέτως, οι κοντοί άντρες κάνουν πιο σταθερούς γάμους. Είναι συνεπείς στη σχέση τους και στις υποχρεώσεις τους και κυρίως δεν συνηθίζουν να αργούν τα βράδια. Μπορεί να παντρεύονται πιο αργά απ’  ότι οι ψηλοί άντρες, όμως μπορούν να κάνουν τις γυναίκες τους ευτυχισμένες, αφού δεν τους δημιουργούν ανασφάλεια.

Όπως αποκαλύπτει η μελέτη, οι ψηλοί άνδρες είναι πιθανότερο κατά 30% να κάνουν περισσότερες δουλειές στο σπίτι, οι πιο κοντοί όμως είναι καλύτεροι σύζυγοι πιθανότατα γιατί βγάζουν περισσότερα χρήματα απ’ ότι οι γυναίκες τους.

 

Πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο; Οι ειδικοί θεωρούν ότι οι κοντοί άνδρες, σε γενικές γραμμές, φαίνεται πως χρησιμοποιούν πιθανότατα το χρήμα για να αντισταθμίσουν ότι τους… λείπει σε ύψος, ενώ αντιθέτως οι ψηλοί άντρες, βασίζονται στα… πολλά εκατοστά τους για να καλύψουν το μικρότερο εισόδημα.

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a