Ιαπωνία: το 50% ανδρών και γυναικών δεν κάνουν σεξ!

sexy japanese

Ένας στους δύο στην Ιαπωνία δεν κάνει σεξ! Απίστευτο ποσοστό αποχής και όμως αληθινό… οι Ιάπωνες – άνδρες και γυναίκες – έχουν «ξεχάσει» το σεξ, όπως προκύπτει από έρευνα.


Συγκεκριμένα, το 49,3% των Ιαπώνων δηλώνουν ότι δεν έχουν κάνει σεξ τον τελευταίο μήνα με τους περισσότερους να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία διάθεση για σεξ και άλλους να λένε ότι σέρνονται από την κούραση με αποτέλεσμα να μην έχουν όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.

η αποχή από το σεξ αφορά άνδρες και γυναίκες, παντρεμένους και ανύπαντρους. Οι κύριοι λόγοι; Βαριούνται και νιώθουν πολύ κουρασμένοι από τη δουλειά...

Αναλυτικότερα η έρευνα που διενεργήθηκε από την «Ένωση Οικογενειακού Προγραμματισμού της Ιαπωνίας» δείχνει ότι, το 48,3% των ανδρών και το 50,1% των γυναικών, έχουν ξεχάσει το σεξ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Σε ότι αφορά στους παντρεμένους, τα πράγματα είναι σαφώς χειρότερα… το 21,3% των παντρεμένων ανδρών παραδέχεται ότι είναι πολύ εξαντλημένοι όταν επιστρέφουν από την δουλειά και πως ούτε τους περνάει από το μυαλό να κάνουν σεξ.

Την ίδια ώρα, το 15,7% των ανδρών παραδέχονται πως δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να κάνουν σεξ με την σύζυγό τους από τη στιγμή που έγιναν γονείς. Το 23,8% των γυναικών, είτε είναι παντρεμένες είτε όχι, δηλώνουν πως, το σεξ είναι μία βαρετή υπόθεση ενώ, το 17,8%, υποστηρίζει πως όταν επιστρέφει από τη δουλειά, αισθάνεται τέτοια κούραση που δεν έχει καμία όρεξη για ερωτικές περιπτύξεις.  

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a