Γάλλοι και Βρετανοί: οι….βρωμιάρηδες!

dirty

Στη Γαλλία και στη Βρετανία δεν αγαπάνε τελικά το νερό και το σαπούνι! Οι «ιστορίες» που συχνά πυκνά ακούγονται για την έλλειψη καθαριότητας των συγκεκριμένων λαών….αποδεικνύονται αληθινές….Έρευνα αποκαλύπτει πως οι πιο βρώμικοι λαοί είναι οι Γάλλοι και οι Βρετανοί.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: το ποσοστό του 12,5% των Γάλλων δεν πλένει τα χέρια του αφού χρησιμοποιήσει την τουαλέτα!

Περισσότερο τραγικό αποτέλεσμα της έρευνας του BVA Ιnstitute, είναι πως το 55% των Γάλλων δεν πλένει τα χέρια ακόμα και μετά τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς, παρότι το 54% πιστεύει ότι οι λαβές του μετρό είναι από τα πιο βρώμικα αντικείμενα που πιάνουν στη καθημερινότητά τους.

Εάν τα παραπάνω ποσοστά σας φαίνονται απίστευτα, δείτε και όσα αφορούν το μπάνιο ή ντουζ: το 3,5% των Γάλλων υποστηρίζει ότι κάνει ντους μόνο μια φορά την εβδομάδα! Το 20% κάνει μπάνιο κάθε δύο ημέρες, κάθε ημέρα κάνει το 67,7%, ενώ δύο φορές την ημέρα κάνει το 11,5%.

Στο ίδιο μήκος…. «καθαριότητας» και οι Βρετανοί! Έρευνα του Queen Mary University και του London School of Hygiene & Tropical Medicine, απέδειξε πως στο 14% των χαρτονομισμάτων, στο 10% των πιστωτικών καρτών και στο 26% των χεριών βρέθηκαν ίχνη κοπράνων! Κάτι που σημαίνει πως 1 στους 4 Βρετανούς δεν πλένει τα χέρια του αφού επισκεφθεί την τουαλέτα….

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a