Οι γυναίκες αισθάνονται άβολα…γυμνές!

naked mirro

«Αγάπη μου, κλείσε τα φώτα»…. Πόσες φορές δεν έχει ακούσει ένας άνδρας αυτή την ατάκα; Όχι η σύντροφός σας δεν θέλει μόνο να φτιάξει ατμόσφαιρα….αλλά ντρέπεται για το γυμνό της σώμα!


Όπως αποδεικνύεται από πρόσφατη έρευνα στη Βρετανία 6 στις 10 γυναίκες δε νιώθουν καθόλου άνετα όταν στέκονται γυμνές μπροστά στον καθρέφτη τους, ενώ 4 στις 10 εκείνη την ώρα σκέφτονται και τι θα έλεγε ο σύντροφός τους στη θέα του γυμνού κορμιού τους.

 

Το ένα τέταρτο των γυναικών που συμμετείχαν στη μελάτη αυτή υποστήριξε ότι δεν έχει ολόσωμο καθρέφτη σπίτι του, επειδή δεν τους αρέσει να βλέπουν τον εαυτό τους, ενώ τέσσερις στις δέκα δήλωσαν ότι «αποφεύγουν κάθε είδους καθρέφτη».

 

Επίσης το 35% των γυναικών αποκάλυψε ότι η εικόνα που έχουν για το σώμα τους επηρεάζει ακόμα και τη σεξουαλική τους ζωή. Και ενώ το 80% πιστεύουν ότι ο σύντροφός τους τους αρέσει πολύ όταν είναι γυμνός, δε διστάζουν να δηλώσουν ότι αν εκείνος είναι υπέρβαρος, τότε εκείνες νιώθω κάπως πιο άνετα μπροστά του.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το 15% των ερωτηθέντων γυναικών ανέφερε ότι παίρνει μια βαθιά ανάσα για να πάρει κουράγιο πριν εκθέσει τη γύμνια του κορμιού τους.

 

Τέλος, οι περισσότερες γυναίκες εμφανίζονται απαισιόδοξες με το 50% των ερωτηθέντων να καταλήγει πως δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένο με το σώμα του όταν το κοιτάζει στον καθρέφτη ή έχει απέναντί του το σύντροφό του!

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a