Ποια είναι τα πιο ερωτικά σημεία του σώματος;

lips

Τα πιο ελκυστικά ερωτικά σημεία παρουσιάζονται σε έρευνα του Πανεπιστημίου Bangor στην Ουαλία και του Witwatersrand στο Γιοχάνεσμπουργκ. Οι απαντήσεις ανδρών και γυναικών είναι άκρως εντυπωσιακές… 

Σύμφωνα με την έρευνα, το στόμα και τα χείλη αποτελούν τα πιο ερωτικά τμήματα του σώματος, ενώ τα πιο απωθητικά είναι τα πέλματα των γυναικών και τα μπράτσα των ανδρών.

 

Όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες στην έκθεσή τους, από τη μελέτη τους προκύπτει ότι οι άκροι πόδες και οι επιγονατίδες είναι ελάχιστα ελκυστικά από σεξουαλικής απόψεως - εύρημα που καταρρίπτει την ευρέως διαδεδομένη θεωρία ότι τα πόδια έχουν αισθητήρια σύνδεση με τα γεννητικά όργανα.

 

Επίσης σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άντρες συχνά διεγείρονται από τις γυναικείες γάμπες, ενώ οι γυναίκες είναι αδιάφορες απέναντι στις ανδρικές. Επίσης οι άνδρες ελκύονται από τα χέρια των γυναικών, τα οποία όμως δεν εντυπωσιάζουν τις γυναίκες.

 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με βαθμολογική κλίμακα από 0 έως 10:

Οι γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ερωτικά το στόμα και τα χείλη των ανδρών με βαθμολογία 7 και το εσωτερικό τμήμα των γοφών τους με 5,8. Ακολουθούν ο αυχένας και το πλαϊνό τμήμα του λαιμού με 5,6 και οι θηλές με 4,8.

 

Οι άνδρες θεωρούν ως πιο ερωτικά το στόμα και τα χείλη των γυναικών με μέση βαθμολογία 7,9 και ακολουθούν ο αυχένας και το πλαϊνό τμήμα του λαιμού με 7,5. Στις θηλές των μαστών και τους μαστούς δίνουν 7,3 και στους γλουτούς 4,5.

 

Ως το λιγότερο ερωτικό τμήμα ανεδείχθησαν τα ανδρικά μπράτσα και τα γυναικεία πέλματα και δάχτυλα των ποδιών, με μέση βαθμολογία μόλις 1 στα 10 για το καθένα.

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a