Ταντρικό σεξ για υπέρτατη ηδονή, συνιστούν Αμερικανοί επιστήμονες!

tandric sex

Μπορεί στη χώρα μας να μην είναι ιδιαίτερα διάσημο, όμως το ταντρικό σεξ αποτελεί την πρώτη επιλογή όλων των διάσημων παγκόσμια… και αυτό καθώς εκτός από την απόλυτη ηδονή που προσφέρει δρα ευεργετικά στο σώμα χαρίζοντας ψυχική ευεξία…


Όπως επισημαίνουν Αμερικανοί ειδικοί, το τάντρα σεξ δεν ανανεώνει μόνο την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών και ιδίως των παντρεμένων, αλλά θωρακίζει και την ψυχική τους υγεία.

Μάλιστα, σε μελέτη τους επισημαίνουν ότι όσοι προτιμούν το τάντρα σεξ είναι λιγότερο νευρωτικοί, δεν κάνουν αρνητικές σκέψεις, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, λιγότερο άγχος και στρες, βλέπουν την θετική πλευρά της ζωής και την απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Τι εστί τάντρα σεξ;

Απαραβίαστος κανόνας για την Tάντρα είναι ότι το σεξ είναι η είναι η πηγή της ζωής και με κανένα τρόπο δεν επιδιώκει την εκμετάλλευση του συντρόφου. Η βασική της θεωρία στηρίζεται στον κανόνα ότι ο άνδρας δεν εκσπερματώνει δεν φτάνει ποτέ στο τέλος, παρά μόνο για λόγους αναπαραγωγής. Η απόλυτη ηδονή επέρχεται με την ανταλλαγή φιλιών στην σπονδυλική στήλη, στα γεννητικά όργανα, στον αφαλό στο στήθος, στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Και ιδού οι οδηγίες προς ναυτιλομένους… Τι συμβουλεύουν οι γκουρού του Τάντρα σεξ:

- Mην κλείνετε τα μάτια. Kοιτάξτε το σύντροφό σας.

- Mη σκέφτεστε. Παραδοθείτε με το σώμα και την ψυχή.

- Bάλτε την αναπνοή και όχι τη φαντασία σας στο σεξ! Xρησιμοποιήστε τη για να ελέγξετε τη διέγερση.

- Φωνάξτε, αλλά προσέξτε πώς μιλάτε...

- Aυτοερωτιστείτε παρέα με το σύντροφό σας.

- Σεβαστείτε απόλυτα το σώμα του άλλου.

- Mοιραστείτε τα πάντα.

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a