Έρευνα: το… σκληρό σεξ αρέσει περισσότερο!

sexy-couple

«Ρομαντισμός και χάδια πάνε… περίπατο όταν μιλάμε για καυτό σεξ»…. σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει καναδική μελέτη, σύμφωνα με την οποία η πλειοψηφία επιθυμεί σκληρό σεξ…!


Οι περισσότεροι ερωτηθέντες απάντησαν ότι «όσο σκληρό είναι το σεξ, τόσο το καλύτερο». Όπως έδειξαν τα στοιχεία, το 25% θέλουν το "αθώο" ξύλο κατά τη διάρκεια του σεξ. Από αυτούς, το 75% ήταν γυναίκες.

Ενδιαφέρον προκαλούν και τα υπόλοιπα συμπεράσματα της μελέτης:

- 37% απολαμβάνει καλύτερα το σεξ όταν είναι δεμένο

- 70 % έχει παίξει ρόλους για σεξουαλική διέγερση

- 75 % των γυναικών δήλωσε ότι τους αρέσει να βλέπει τον σύντροφο τους να την παρακαλάει

- 43 % αυτών είχε στο σπίτι του μαστίγια και άλλα παρεμφερή σεξουαλικά βοηθήματα

- 50% των ζευγαριών παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει να παρακολουθεί ερωτικές ταινίες με άγριο περιεχόμενο

 

Σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας Sue Johanson «τον όρο άγριο σεξ μπορεί ο καθένας να τον έχει διαφορετικά στο μυαλό του. Για κάποιος kinky είναι το πρωκτικό σεξ αλλά για κάποιους λαούς, όπως στην Τουρκία ή την Ασία, τα απλά προκαταρκτικά μπορεί να θεωρηθούν kinky».

Με το σεξ συστέλλονται τα νεύρα του εγκεφάλου με αποτέλεσμα να εκκρίνουν ουσίες όπως την ντοπαμίνη και την προλακτίνη που βοηθούν να προκληθεί ο οργασμός. Η έρευνα αυτή τώρα έδειξε πως όταν το σεξ είναι πιο άγριο και έντονο, η έκκριση των ουσιών αυτών ήταν κατά 4 φορές μεγαλύτερη. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό γιατί η νέα αυτή τάση στο σεξ έχει παραμερίσει όλες τις άλλες. 

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a