Οι ερωτογενείς ζώνες των ανδρών είναι…. σημεία που δεν φαντάζεστε!

boy-couple-cute-girl-hot-Favim.com-257618

Αν νομίζετε ότι τα γεννητικά όργανα είναι το σημείο "φωτιά" για τον άνδρα, κάνετε λάθος! Υπάρχουν σημεία που «ανάβουν» τους άνδρες και δεν σας έχουν περάσει καν από το μυαλό…


Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία σε δείγμα 7.158 ανδρών, μόνο το 21% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι τα γεννητικά όργανα τους ερεθίζουν.

Στη λίστα που συνέταξαν οι ερωτηθέντες απαντώντας για τα σημεία που τους ερεθίζουν περισσότερο συγκαταλέγονται επίσης οι εξής περιοχές: τα βλέφαρα, η πλάτη, τα γόνατα και τα πόδια.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, το 75% ερωτηθέντων δήλωσαν ότι τους αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια, ενώ η πλειοψηφία θέλει τις γυναίκες να αναλαμβάνουν δράση στο κρεβάτι.

Το 68% υποστηρίζει επίσης ότι, τα βρώμικα λόγια στο κρεβάτι μπορεί να τους αφυπνίσουν ερωτικά περισσότερο από μία γυναίκα με προκλητικά εσώρουχα.

Όσο για τα σημεία «φωτιά» στο σώμα τους; Για το 21% των ανδρών είναι το ανδρικό μόριο, για το 13% το πιγούνι, για το 12% ο λαιμός, για το 11% οι κάτω κοιλιακοί, για το 10% το εσωτερικό μέρος των μηρών, για το 8% οι γλουτοί, για το 7% τα αυτιά, για το 6% τα βλέφαρα, για το 5% η περιοχή των βλεφάρων και για ένα άλλο 5% η περιοχή πίσω από τα γόνατα. 

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a