Μωβ κρεβατοκάμαρα για….περισσότερο και καλύτερο σεξ!

purple

Θέλετε να κάνετε συχνά σεξ με τον/την σύντροφό σας; Να έχετε συχνά όρεξη για έρωτα; Τότε, επιλέξτε το μωβ στην κρεβατοκάμαρά σας!

 

Όπως αποδεικνύει βρετανική έρευνα για λογαριασμό μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης οι άνθρωποι που έχουν προτιμήσει να διακοσμήσουν την κρεβατοκάμαρά τους σε μωβ αποχρώσεις κάνουν περισσότερο σεξ από εκείνους που επέλεξαν άλλα χρώματα.

 

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: οι λάτρεις του μοβ χρώματος κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 3,49 φορές την εβδομάδα! Αμέσως μετά ακολουθούν οι λάτρεις του κόκκινου με 3,18 φορές.

 

Συνεχίζουν όσοι προτιμούν για την κρεβατοκάμαρά τους το γαλάζιο με 3,14 φορές σεξ την εβδομάδα, το ροζ με 3,02 και το μαύρο με 2,99. Τελευταίοι στη «λίστα του σεξ» είναι όσοι έχουν προτιμήσει το μπεζ (1,97 φορές), το πράσινο (1,89 φορές) και το γκρι (1,80 φορές) χρώμα.

 

Επιπλέον η έρευνα αποκάλυψε τους τύπους σεντονιών που προτιμούν για το κρεβάτι τους οι Βρετανοί. Το μετάξι, είναι το πλέον σέξυ ύφασμα αφού, καθώς σύμφωνα με την έρευνα, όσοι προτιμούν μεταξωτά σεντόνια κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 4,35 φορές την εβδομάδα. Τα βαμβακερά σεντόνια έρχονται δεύτερα, ενώ ακολουθεί το νάιλον και ο πολυεστέρας.

 

Όσο κι αν κάποιοι αγαπούν τα πουπουλένια παπλώματα, ναι μεν είναι μαλακά αλλά δεν είναι ερωτικά! Όσοι τα προτιμούν έχουν 1,80 σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα.

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a