Τι θέλει ένας άνδρας: σεξ με πολλές γυναίκες, σεξ με τη φίλη του, σεξ με συνάδελφο και….τη σύντροφό του!

tyler-shields-threesome-photoshoot large

Μπορεί να νομίζετε ότι θέλει μόνο εσάς…ίσως έτσι σας λέει ή όντως βρίσκεται ερωτικά μόνο μαζί σας. Τι πραγματικά σκέφτεται όμως; Τι θέλει ο άνδρας στο σεξ; 

Η έρευνα του Cosmopolitan είναι άκρως αποκαλυπτική! Οι άνδρες κάνουν πολλά…στο κρεβάτι και θέλουν και σκέφτονται πολύ περισσότερα…

 

Τα πικάντικα στο μυαλό τους δίνουν και παίρνουν… Τα στοιχεία της μελέτης, το αποδεικνύουν.

 

Νούμερο ένα; Σεξ με παραπάνω από μια ερωτικές συντρόφους. Σχεδόν το 60% των ανδρών θα ήθελαν να βάλουν και ένα ακόμα άτομο στην κρεβατοκάμαρά τους.

 

Περίπου το 50% των αρραβωνιασμένων ανδρών επιθυμούν να μπορούσαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μια φίλη τους, ενώ το 18% των παντρεμένων ανδρών θα ήθελε να κοιμηθεί με μια συνάδελφο.

 

Το 32% των ανδρών σε σχέση θέλει να κοιμηθεί με την κοπέλα φίλου του και ένα άλλο 32 % θέλει να κάνει σεξ με κάποια πρώην.

 

Μάλιστα, αναφορικά με το παρελθόν τους, το 36% απάντησε πως θα ήθελε να είχε κοιμηθεί με περισσότερες γυναίκες και το 32% να ήταν πιο τολμηροί.

 

Οι άνδρες είναι και παραμένουν άπιστοι με το 42% να απαντά ότι έχει απατήσει τη σύντροφό του, όμως το 82% αυτών αισθάνθηκαν ένοχοι.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης περαιτέρω μυστικά για τις σεξουαλικές συνήθειες των ανδρών. Ένα 37% παρακολουθεί πορνό με το 11% να το κάνει σε καθημερινή βάση και κρυφά από τη σύντροφό τους.

 

Περίπου 26% των ανδρών σε σχέση έχουν πληρώσει για ιδιωτικό χορό σε strip club και ένα 15% έχουν πάει με κάποια που γνώρισαν μέσω Facebook.

 

Ποια είναι όμως η ιδανική γυναίκα για έναν άνδρα; Η εμπιστοσύνη είναι το παν, με το 76% να δηλώνει ότι θέλουν μια σύντροφο που να ξέρει ποια είναι και τι κάνει. Το 44% των συμμετεχόντων πιστεύει ότι το φιλί είναι το πιο ιδιαίτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι.

 

Εάν φοβάστε τις πρώην του, καλά κάνετε, αφού το 46% εξομολογήθηκε ότι εξακολουθεί να έχει φαντασιώσεις με πρώην  ενώ κάνει σεξ με τη νυν!  

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a