Θέλετε μεγαλύτερο μισθό; Κάντε περισσότερο σεξ!

couplekissrex

Το σεξ δίνει…αύξηση; Ναι, απαντά Γερμανός επιστήμονας, ο οποίος μετά από μελέτη κατέληξε πως όσο πιο πολύ σεξ κάνει κανείς τόσα περισσότερα χρήματα βγάζει. 

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν εντυπωσιακά! Όσοι είχαν έκαναν σεξ 4 ή περισσότερες σεξουαλικές επαφές μέσα στην εβδομάδα έβγαζαν 5% περισσότερα χρήματα από εκείνους που έκαναν λιγότερο σεξ. Αντίθετα, όσοι δεν έκαναν σεξ αμοίβονταν κατά 3% λιγότερο σε σχέση με εκείνους που είχαν μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

 

Συγγραφέας της μελέτης, που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο από το Ινστιτούτο Μελέτης για την Εργασία στη Γερμανία είναι ο λέκτορας Οικονομικών του Πανεπιστημίου Ανγκίλα Ρούσκιν στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας, ο οποίος εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από 7.500 άτομα ηλικίας 26 έως 50 από το 2008 έως το 2009.

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο λέκτορας, «όσοι δεν αγαπιούνται και αγαπούν, σεξουαλικά και μη, γίνονται ευαίσθητοι στη μοναξιά, την κοινωνική ανησυχία και την κατάθλιψη που μπορεί να επηρεάσει και την επαγγελματική τους ζωή».

 

 

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a