Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας: το κλειδί για καλή στύση!

sex

Ποιο είναι το μυστικό για λιγότερα στυτικά προβλήματα; Να πιστέψετε στον εαυτό σας και να νιώθετε περήφανοι για τα προσόντα σας. 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα σύμφωνα με νέα μελέτη τους που δημοσιεύεται στο περιοδικό σεξουαλικής ιατρικής Journal of Sexual Medicine.

 

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα, οι άνδρες που δε νιώθουν ανασφάλεια για τα γεννητικά τους όργανα αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

 

Η επικεφαλής της μελέτης Ντέμπι Χέρμπενικ επεσήμανε ότι «όταν ο άνδρας κατακλύζεται από το άγχος και την ανασφάλεια, αυτό έχει σίγουρα αρνητικές συνέπειες στη σεξουαλική του επίδοση». Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία, ένας στους πέντε άνδρες νιώθει μειονεκτικά για το μέγεθος του πέους του.

 

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι βασικός παράγοντας για το αυξημένο στρες και την έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι η πορνογραφία. Και αυτό καθώς όσα φαίνονται σε ταινίες πορνό σχετικά με το μέγεθος του ανδρικού μορίου και τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν είναι ρεαλιστικά κι έτσι δημιουργούνται στο μέσο άνδρα ανασφάλειες για τις σεξουαλικές του επιδόσεις.

KEELPNO

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

farmacy

banner 2a